OVER FROULIJK

Hoi lieve vrouw,

Wat leuk dat je hier een kijkje neemt, welkom!

Mijn naam is Froukje en ik ben het stralende gezicht achter FROULIJK. Stralend ja, want wat ben ik blij en dankbaar dat ik dit werk mag doen. Als aanstaand hormooncoach help ik straks vrouwen zoals jij om in hun kracht te staan.

Dat doe ik door je te adviseren over een leefstijl die hormonen in balans brengt én door je te inspireren over ‘vrouw zijn’ in een natuurlijke en rustige manier van leven. Binnenkort hopelijk tijdens een-op-een consulten in mijn praktijk, maar nu gelukkig ook alvast via social media en mijn blogs.

Het vrouw zijn naar een nieuw level brengen,
dat is mijn grote drijfveer.

Hormoonblog

Want ja, wat doe je als je een enorme drive voelt om het ‘vrouw zijn’ naar een hoger plan te tillen en anderen te helpen, maar je mist nog de kennis en expertise? Inderdaad: heel veel zelfstudie, inschrijven voor een officiële opleiding tot hormooncoach én natuurlijk een blog starten, om jullie nu alvast mee te kunnen nemen in deze grote zoektocht naar de juiste informatie. 

Mijn grote drijfveer? Ik wil dat vrouwen zich goed voelen. Dat is natuurlijk iets heel groots, maar ik denk dat een goede hormoonbalans, een positieve mindset over vrouwelijkheid én een relaxte levensstijl een ontzettend belangrijke rol spelen. Een goede eerste stap dus en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. 

Kennismaken?

Het lijkt me leuk om met je kennis te maken! Wil jij met je hormoonbalans aan de slag? Of wil jij aan je mindset over vrouwelijkheid werken? Stuur me gerust een berichtje via het online contactformulier of een DM op Instagram. Ook is het mogelijk om alvast op de wachtlijst te komen voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik hoop over een paar maanden mijn praktijk te openen en ga dan graag met je in gesprek over hoe ik jou kan helpen. 

Liefs, 
Froukje